Servicii Hostel Sibiu

  Hostel Sibiu vă pune
  la dispoziţie un total de 10   camere primitoare fiecare
  din ele cu baie proprie şi   televizor. Clienţii noştri au   acces la bucătărie şi pot   beneficia din partea noastră   de parcare privată.

     Contact Hostel Sibiu
A Str. Ogorului numărul 26 A
T (+40) 369/566.438
F (+40) 369/566.438
M (+40) 748/114.741
E hostel_sibiu[at]yahoo.com
   office[at]hostel-sibiu.ro

Situat într-un cartier liniştit al Sibiului, la 2 km de aeroport, Hostel Sibiu vă aşteaptă cu o atmosferă ospitalieră, tipică zonei Sibiului şi mărginimii! Deschis în anul 2007, Hostel Sibiu vă invită să vizitaţi unul din cele mai vechi şi totodată cel mai frumos oraş din Romania şi să descoperiţi atmosfera romantică şi prietenoasă care face oraşul Sibiu să fie cu totul şi cu totul deosebit.

Hostel Sibiu vă propune câteva din locaţiile "magnet de turişti". Primul muzeu din România, Muzeul Brukenthal deschis încă din 1817 fiind la acea vreme al 2-lea muzeu din Europa, are o vastă colecţie de picturi, sculpturi şi cărti, multe din ele find unicat.

Muzeul Astra, include pe lângă Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA din Dumbrava Sibiului, care este cel mai mare muzeu în aer liber din Europa. Hostel Sibiu vă mai invită la o plimbare prin centru istoric al oraşului pentru a putea admira clădirile şi bisericile încărcate de istorie.
   
 Copyright © 2007 - 2009 Hostel Sibiu. All Rights Reserved. Web design by SofteSS 21